Συχνές Ερωτήσεις

 

Ε. Πρέπει να κάνω κράτηση πριν έρθω στο Notes Live Clubbing;

Α. Συνιστούμε την κράτηση για δική σας εξυπηρέτηση.

Ε. Σερβίρετε γεύματα στο Notes Live Clubbing ή μόνο ποτά;

Α.Η νέα υπηρεσία των Bachelor / bachelorrete με ξεχωριστά πακέτα μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε και φαγητό (μπουφέ) επί εβδομαδιαίας βάσης. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε και όσους από εσάς επιθυμούν να διοργανώσουν πάρτι ή κάποιο εταιρικό δείπνο. Εάν η κράτηση είναι μόνο για το μουσικό πρόγραμμα, σερβίρουμε ποτά, φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Ε. Αναλαμβάνετε δεξιώσεις;

Α. Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, τουριστικά γκρουπ με θεματικές βραδιές, πάρτι γενεθλίων, και δεξιώσεις γάμων με φαγητό και διασκέδαση. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι επιθυμείτε.

Ε. Υπάρχει χρέωση στην είσοδο;

Α. Υπάρχει χρέωση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, στις  31 Δεκεμβρίου & 1η Ιανουαρίου. Τις υπόλοιπες βραδιές υπάρχει χρέωση για ελάχιστη κατανάλωση €25  κάθε 5 άτομα ένα μπουκάλι συνήθως ουίσκι ή βότκα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να καθίσετε στα island μπαράκια  με ελάχιστη κατανάλωση €20 ή να απολαύσετε το πρόγραμμα από τα 3 κυρίως Μπαρ.

Ε. Ποιές είναι οι μέρες και ώρες λειτουργίας σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας;

Α. Οι μέρες λειτουργίας είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όπως και τις παραμονές αργιών από τις 11:30 – 04:30 εκτός από τις μέρες που μπορεί να υπάρχει κάποιο πάρτι.

Ε. Μέχρι τι ώρα είναι διαθέσιμη η κράτηση μου;

Α. Η κράτηση σας είναι διαθέσιμη μέχρι και 15 λεπτά από την έναρξη του μουσικού προγράμματος.

Ε. Ποιό είδος μουσικής προσφέρετε;

Α. Προσφέρουμε ακούσματα από όλο το φάσμα τού ελληνικού ρεπερτορίου (μοντέρνα, ροκ, ελαφρολαϊκά, έντεχνα & λαϊκά τραγούδια καθώς και στιγμιότυπα από ξένο ρεπερτόριο.

Ε. Τι επιλογές γευμάτων παρέχετε;

Α. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, μπορείτε να διαλέξετε το μενού Μπουφέ που εξυπηρετεί μέχρι 320 άτομα, ή το Σετ μενού, που εξυπηρετεί μέχρι 180 άτομα.

Ε. Δέχεστε πιστωτικές κάρτες και επιταγές;

Α. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά και όλες τις πιστωτικές κάρτες. Επιταγές δεν δεχόμαστε.

Παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διασαφήνιση.