Προφίλ

Ο μουσικός χώρος NOTES Live Clubbing απευθύνεται σε ξεχωριστούς ανθρώπους που αναζητούν μοναδικές στιγμές και ποιοτική διασκέδαση.
Το NOTES Live Clubbing εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της Κύπρου στις 24 Μαρτίου 1993, με προτεραιότητες την ανάδειξη της ποιοτικής μουσικής, την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης και φροντίδας των πελατών μας, και τη δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας, πάντα σε λογικές τιμές.
Εσείς μας αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό, εκτοξεύοντάς μας στην κορυφή της λίστας των μουσικών χώρων διασκέδασης του νησιού μας. Με τη στήριξη του κοινού μας τραβήξαμε γρήγορα την προσοχή του εγχώριου Τύπου, που μας τίμησε αποκαλώντας μας «καλύτερο μουσικό χώρο» στην Κύπρο. Ακόμη και πέρα από τα σύνορα, τα Ελληνικά media θεωρούν το NOTES Live Clubbing απαραίτητο προορισμό για τους επισκέπτες της Μεγαλονήσου. Ανάμεσα στους εκλεκτούς επισκέπτες μας, συχνά μας τιμούν με την παρουσία τους και πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο.
Έτσι, χάρη στην αγάπη του κοινού και τη στήριξη των ανθρώπων της μουσικής σκηνής, το NOTES Live Clubbing πλέον θεωρείται ένα από τα hot spots της Λεμεσού. Εμείς, με συνέπεια και σεβασμό εξακολουθούμε να τηρούμε όλα εκείνα τα πρότυπα που μας χαρακτηρίζουν και που σας έφεραν κοντά μας.
Είτε είστε παλιοί κι αγαπημένοι φίλοι, είτε νέοι φίλοι που απλά δεν γνωρίσαμε ακόμη, σας περιμένουμε για να προσθέσετε τη δική σας νότα σε πολλές ακόμη αξέχαστες βραδιές στο πιο in σημείο της πόλης!

 

  Μουσικό Πρόγραμμα

nakathumb

Ο πιο επιβλητικός χώρος διασκέδασης του νησιού, παρουσιάζει το πιο δυναμικό μουσικό σχήμα της φετινής σεζόν.

Οι μέρες λειτουργίας μας είναι: Παρασκευή, Σάββατο, και παραμονές αργίων από 23:30 μέχρι 04:30

Τιμή φιάλης €125 ανά 5 άτομα 

Ποτό στο μπαρ από €7

Για κρατήσεις : 25344344

 Κάντε κλικ το banner για περισσότεραbacheloretteparty

 johnnie walker

 Δείτε το βίντεο